トロント移民ライフ♪ FEEL TORONTO

カナダに移民してからの日常と、レイキのこと、ゴルフのこと、愛犬のことなどを綴っています。そして最近はヒーリーの話題です。どうぞよろしく。

fermented soybeans(Natto)

I took a day off today. Because I still have some holidaies for this year(April to March is our office year) and I had to take my daughter to the dentist for checkup. Anyway, I made a Natto(fermented soybeans) after such a long. This is the first time I made it in the middle of the winter. I had a hard time to keep the temperature. However, it turned to be this. It was veeery tasty.


娘を歯の定期健診に連れて行かなくてはならなかったのと、今年の有給(会社の1年は4月から3月)がまだ残っていることもあって、今日は休みを取った。それはともかく、久しぶりに納豆を作った。こんな真冬に作ったのは今回が初めて。適温を保つのに苦労した。ところが開けてみたらこんな感じ。とっても美味しくできていた。